Sandra Vrijenhoek, Alex van der Kolk en Dewi Dekker ontvangen een FC Weespertje.
Sandra Vrijenhoek, Alex van der Kolk en Dewi Dekker ontvangen een FC Weespertje.

FC Weespertje voor harde werkers

Algemeen

WEESP - Een bedankje voor het harde werk voor de club: FC Weesp heeft een 'FC Weespertje' gegeven aan trouwe leden Dewi Dekker, Alex van der Kolk en Sandra Vrijenhoek.

De eerste ontvangers van het FC Weespertje doen al jaren veel voor de Weesper voetbalclub.

Van der Kolk
Alex van der Kolk loopt al vanaf het moment dat zoon Donny kwam voetballen rond op het complex van FC Weesp. Vanaf de eerste dag als leider en trainer, maar dat werd al snel meer. Zo zette de Weesper onder meer een meisjesteam op, waar hij nog steeds veel voor doet. Verder regelde Van der Kolk de organisatie van enkele toernooien en kan de club hem met regelmaat benaderen voor hand- en-spandiensten.

Dewi en Sandra
"Dewi en Sandra zijn al enkele jaren leeftijdcoördinator en daarmee voor velen het gezicht van onze jeugdafdeling. De rol van coördinator is complex: je hebt met veel mensen te maken en zo veel mensen, zo veel meningen en verwachtingen. Vinden mensen iets niet goed gaan, dan is de coördinator de eerste om te benaderen. Daar staat tegenover dat hetzelfde geldt voor al die dingen die juist leuk en goed gaan. En heel veel gaat goed door de inzet en kwaliteit van Dewi en Sandra", zo laat FC Weesp weten.

FC Weesp gaat vanaf nu vaker FC Weespertjes geven aan hardwerkende leden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant