Afbeelding
Foto's

Watersportfestival 't Helletje ook een beetje kraamfeest

Toerisme

WEESP - De sfeer zat er zaterdag goed in bij café 't Helletje. Het terras liep vol vanwege het watersportfestival, terwijl kroegbaas en initiatiefnemer Pieter Kors een paar uur eerder vader was geworden van een prachtige dochter. 

Een grote opblaasbaby werd aan het decor toegevoegd. Op de nieuwe steiger van het café aan de Vecht lagen enkele boten afgemeerd en er waren activiteiten, zoals rondvaarten en suppen. De kinderen konden in de grote waterbal of op het springkussen. Muziek, hapjes, drankjes en de gezelligheid deden de rest.

Reuring
Omdat het traditionele Weesper Watersportfestival in de Kom van Weesp er dit jaar niet is, besloot 't Helletje met een eigen watersportfestival te komen. Het weer werkte niet echt mee, dus het duurde even voordat de belangstelling op gang kwam.

Pieter Kors toonde zich niettemin erg tevreden. "Er is toch nog volop gevaren, de kinderactiviteiten zijn de hele tijd druk én het is gezellig. We hebben vandaag in elk geval weer voor wat reuring in de stad gezorgd, daar gaat het om", zo zei hij tussen alle felicitaties door.






Felicitaties voor papa Pieter

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant