Afbeelding

'Heel Weesp helpt!' voor You better PINK

Algemeen

WEESP - In 2014 werd bij ruim 17.000 Nederlanders borstkanker vastgesteld.  De Weespse Sandra van der Spruit haalt met haar initiatief You better PINK zo veel mogelijk geld op voor borstkankeronderzoek. Het WeesperNieuws en Radio Weesp helpen een handje tijdens het Sluis-en-bruggenfeest!


De Vuurlinie wordt een varende radiostudio. 

Alle programma's komen live vanuit het varende huisje De Vuurlinie, waarvoor het organisatiecomité van het Sluis-en-bruggenfeest een mooie plek in Smal Weesp beschikbaar stelt. De programma's worden gepresenteerd door 'bekende Weespers'. Die mogen achter de microfoon plaatsnemen na een donatie van minimaal 100 euro. Aan de lijst met betalende presentatoren wordt achter de schermen al druk gewerkt.


Marathonuitzending voor hulphond Viktor, in 2012

Luisteraars kunnen ook doneren, heel graag zelfs! Bij de kraam van You better PINK voor de Grote Kerk aan de Nieuwstraat, waar Sandra van der Spruit en haar steun en toeverlaat Tamara Schipper gedurende het hele Sluis-en-bruggenfeest staan, kan tegen betaling een verzoekplaat worden aangevraagd. De enthousiaste dames hebben daar ook allerlei andere leuke acties voor jong en oud om geld in het laatje te brengen.

Inzameling
Bovendien hopen we dat Weespers zelf inzamelingsacties willen starten om bij te dragen. We denken aan vriendengroepen, buren, kinderen, verenigingen enzovoort. Zo roepen we de succesvolle inzamelingsactie van 2012 in herinnering, toen we met z'n allen ruim 10.000 euro ophaalden voor de hulphond van Caroline Vink.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant