Afbeelding

Actie 'Heel Weesp Helpt' van start!

Algemeen

WEESP - In vol ornaat stapte dit bonte gezelschap afgelopen zaterdag aan boord van De Vuurlinie voor een tochtje over de Vecht. Het zijn de dames van The Bloody Marys, de Weesper afdeling van The Red Hat Society. Toen ze hoorden dat dit vaarhuisje ook wordt ingezet voor You better PINK, boden de dames meteen hun hulp aan.

You better PINK is de actie waarmee Sandra van der Spruit en Tamara Schipper zo veel mogelijk geld willen inzamelen voor Pink Ribbon - en dus voor aandacht voor en onderzoek naar borstkanker.

Heel Weesp helpt
WeesperNieuws en Radio Weesp helpen een handje, om te beginnen tijdens het Sluis-en-bruggenfeest (25, 26 en 27 augustus). Radio Weesp zendt drie dagen uit vanuit De Vuurlinie in de Kom en haalt geld op met radiomaken.

Radio Weesp gaat uitzenden onder de noemer Heel Weesp helpt! De programma's worden gepresenteerd door 'bekende Weespers'. Die mogen achter de microfoon plaatsnemen na een donatie van minimaal 100 euro. Aan de lijst met betalende presentatoren wordt achter de schermen al druk gewerkt.

Volg hier de actie en luister live.

Doneren
Luisteraars kunnen ook doneren, heel graag zelfs! Bij de kraam van You better PINK voor de Grote Kerk aan de Nieuwstraat, waar Sandra van der Spruit en haar steun en toeverlaat Tamara Schipper gedurende het hele Sluis-en-bruggenfeest staan, kan tegen betaling een verzoekplaat worden aangevraagd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant