Afbeelding
Pink update

Dank voor alle steun aan Heel Weesp Helpt!

Cultureel

WEESP - De actie voor You Better PINK is een groot succes geworden. Er is veel geld gedoneerd en de actie is bij heel veel Weespers onder de aandacht gebracht. Missie dik en dik geslaagd.

Op de PINK-kraam bij de Grote Kerk en bij Radio Weesp in de Vuurlinie werd ruim 2600 euro aan contante donaties binnengehaald. De PIN-donaties en de opbrengst van de gesponsorde radio-uren komen daar nog bij. Het eindbedrag wordt maandagavond bij Radio Weesp bekend gemaakt.

De actie kreeg als motto 'Heel Weesp Helpt'. Dat is zonder meer waargemaakt. Bijna iedereen had wel op een of andere manier van de actie gehoord en reageerde enthousiast op het onverdroten inzamelingswerk van Sandra van der Spruit en Tamara Schipper. Dames van de Red Hat Society hielpen een handje, maar ook vele anderen staken even de handen uit de mouwen. 

Nog meer
You Better PINK gaat volgende maand verder met onder meer een online veiling. Het klapstuk wordt een entertainment-diner in de Grote Kerk op 5 november. Alle kaarten zijn al uitverkocht. De opbrengst komt ten goede aan Pink Ribbon.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant