Afbeelding

'Wij zijn eerlijk in onze adviezen, dat wordt gewaardeerd'

Algemeen

WEESP - Dat er dit weekend een feestje te vieren was bij Karin Wesselman Mode zal niemand zijn ontgaan: op de stoep aan de Nieuwstad trokken kleurrijke modeshows vrolijke aandacht. Een spontane manier om stil te staan bij het feit dat de winkel vorige maand dertig jaar bestond. Karin Wesselman geniet nog zichtbaar na: "Wat was dit ontzettend leuk!"

Natuurlijk was het ook spannend. Wat wil je als je maar liefst zes modeshows in twee dagen op straat organiseert. Zou er voldoende belangstelling zijn? Als iedereen welkom is, voor hoeveel drankjes en hapjes zorg je dan? Karin Wesselman: "Het past bij mij om zo'n project gewoon maar aan te gaan. En wat hadden we geluk met het weer! Fietsers stapten spontaan af en iedereen was vrolijk."

Overstelpt met complimenten?
"Mensen zeiden inderdaad aardige dingen. Als grootste compliment heb ik ervaren dat mensen ons ook nog na dertig jaar enerverend en vernieuwend vinden. Dan lukt het ons blijkbaar nog steeds goed om een goede balans aan modemerken aan te bieden zodat klanten die ons al dertig jaar trouw zijn zich nog steeds thuis voelen, maar dat ook jonge vrouwen bij ons aan hun trekken komen. Daar doen we dan ook erg ons best voor."

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant