Applaus na het eerste concert van Navarra & Friends
Applaus na het eerste concert van Navarra & Friends
Foto's

Kamermuziekfestival goed van start

Cultureel

WEESP - Met twee uitverkochte concerten in de van Houtenkerk is vrijdagavond het Weesp Chamber Music Festival goed begonnen. Het publiek genoot zichtbaar van het gevarieerde programma uitgevoerd door het Navarra String Quartet en het Elias String Quartet.

In het Late Night Candlelight Concert werd het publiek door fiddlemuziek, gitaar en keltische liederen meegevoerd naar de Schotste Hooglanden. Kaarslicht maakte de romantiek compleet.

Muziekfestival zaterdag en zondag nog
Op zaterdag is er Muziek op schoot voor de allerkleinsten, een beiaardconcert, een miniconcert voor jonge kinderen en een jeugdconcert met high tea. De dag wordt afgesloten in de Van Houtenkerk met een concert van het Navarra String Quartet met Weesper fluitiste Felicia van den End en Bussumse pianiste Daria van den Bercken.

Op zondag staat in de ochtend een concert met beeld en muziek op het programma, in de middag een presentatie van Weesper vioolbouwer Theo Marks.Het slotconcert in de middag brengt alle musici samen, aangevuld met Weesper operazangeres Karin Strobos. Voor tickets en programma: www.weespchambermusicfestival.nl.


Navarra Sting Quartet samen met het Elias String Quartet


Strijkers bedanken publiek en organisatie


Componist Ivan Moseley is trots op de spelers van zijn compositie.


Keltische klanken in de Van Houtenkerk


Enthousiast publiek 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant