Foto's: Anouk van der Burg

FC Weesp maakt nog steeds kans op de titel

WEESP - Na de klinkende overwinning op VVA/Spartaan maakt de zondag 1 van FC Weesp nog steeds kans op het kampioenschap. Alles hangt af van komend weekend.

Weesp veegde thuis de vloer aan met VVA/Spartaan. Al voor rust stond het 2-0. In de tweede helft kwamen daar nog eens drie treffers bij. De achterstand op Bloemendaal is nog steeds twee punten. Als Bloemendaal zondag wint van Arsenal, dan is de hoop voor FC Weesp vervlogen. Mocht Bloemendaal verliezen en weet FC Weesp te winnen van Olympia in Haarlem, dan is de kampioensbeker voor Weesp. Weesp promoveert dan naar de tweede klasse.

Zondag was er ook een feestelijk moment rond Arno Copier. De keeper werd in het zonnetje gezet vanwege 250 wedstrijden bij FC Weesp.