Afbeelding
Foto's

Rennen door de gangen van de school

Algemeen

WEESP - De Van der Muelen-Vastwijkschool bestaat 60 jaar en dat wordt volgende week gevierd. Vandaag was er al een sponsorloop waarvan de opbrengst bestemd is voor de Stichting Semmy en de vluchtelingenkinderen in het azc de Bijlmerbajes.

De sponsorloop was vooral op het schoolplein, maar was voor de hoogste groepen extra speciaal: de leerlingen mochten voor één keer wel rennen door de gangen van de school zonder dat de juf of meester boos werd.

De opbrengst wordt 30 juni, op de laatste dag van de feestweek, bekendgemaakt. Het schoolplein verandert dan in een gezellige foodmarket, een logisch gevolg van het dagthema 'Heel Van der Muelen Bakt'.

Inspectierapport
Er is nog een andere reden voor feest. Onlangs is er door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een inspectierapport opgesteld over de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen, het goede lesgeven door de leerkrachten en het uitdagende leerklimaat. Het resultaat mag volgens schooldirecteur Arrie Westerink worden beschouwd als uitzonderlijk goed. "Een rapport waar de school trots op mag zijn."



Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant