Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Allemaal geslaagd: deze jonge Weespers maken plannen voor hun toekomst

Mensen

WEESP - Ze kunnen ondertussen al een week feesten, maar wat zal het goed voelen: vele tientallen jonge Weespers kregen een week geleden het verlossende telefoontje en kregen te horen dat ze geslaagd zijn. De vlaggen met boekentassen er aan konden wapperen. De Weespers starten aan een nieuw hoofdstuk van hun leven. 

Eén van de geslaagde Weespers was Suzanne Brakenhof. Ze haalde haar vwo-diploma, op het Bussumse Goois Lyceum. Dat ze haar diploma haalde was een grote verrassing: ze wist zeker dat ze het niet had gehaald. Suzanne gaat niet meteen een vervolgopleiding doen, maar neemt een tussenjaar. Wel hoopt ze snel een nieuw diploma te halen: ze is vrijwilliger op molen De Vriendschap en wil dit najaar haar molenaarsexamen halen. 

Weesper Dennis Kaale haalde zijn havo-diploma op het Vechtstede College en gaat volgend jaar elektrotechniek studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Totdat het hogeschooljaar begint, zit Dennis niet stil: hij heeft drie vakantiebaantjes om zo snel mogelijk zijn rijbewijs te halen. 

Naast Suzanne en Dennis volgde het WeesperNieuws ook Charissa van Zuijlen en Niels van Hese. 

Lees meer over de toekomstplannen van deze Weespers.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant