Afbeelding
Foto: Marieke van Veen
Foto's

Meer bier en pizza's in grotere en vernieuwde Spar Aetsveld

B2b

WEESP - Twee weken lang moesten de bewoners van Aetsveld het zonder hun vertrouwde buurtsuper doen. De winkel werd verbouwd. Morgen gaat de zaak weer open. 

Voorheen waren de gangpaden zo smal dat mensen met een winkelwagentje elkaar amper konden passeren. Nu is er zo veel ruimte dat je gemakkelijk een dansje zou kunnen doen. 

De winkel is nu veel ruimer (het magazijn is elders bijgebouwd zodat die ruimte vrijkwam) en heel anders ingedeeld. "We zijn uitgegaan van het moment van de dag. Bij binnenkomst beland je in de ontbijt- en lunchzone, met een grote versbroodafdeling, beleg en dergelijke. Dieper in de winkel kom je producten voor het avondeten tegen en weer verder kom je in de borrelhoek met drankjes, nootjes en chips. Onze bierafdeling is verdriedubbeld! Bier is in en vooral speciaalbieren zijn hip. Ook opvallend: de vraag naar diepvriespizza's neemt toe, dus daar hebben we er straks ook meer van." Hij grijnst: "Als laatste kom je bij de schoonmaakproducten, want daar wil je bij binnenkomst niet meteen mee geconfronteerd worden."

De Spar opent morgen weer. De winkel gaat voortaan ook op zondag open. 



Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant