Adriano Norci met een receptenboek dat hij van zijn vader kreeg.
Adriano Norci met een receptenboek dat hij van zijn vader kreeg. Foto: Marieke van Veen

Spizzi&Co opent deuren in de Nieuwstraat

Algemeen

WEESP Het zat even tegen met de uitlevering van producten en apparatuur, maar deze week was het dan zover: de opening van Spizzi&Co in de Nieuwstraat. Hier kan men terecht voor authentieke pizza's en pasta's; eten waar je volgens Adriano Norci en zijn compagnon en kok Antonio Antoniello gelukkig van wordt.

Vijf jaar geleden woonde Adriano nog in Rome en was hij een succesvolle manager. "Maar het bedrijf waarvoor ik werkte ging failliet en ik raakte mijn baan kwijt. Ik besloot het roer om te gooien en ging mijn zus achterna naar Nederland. De horeca heeft me altijd getrokken. Eten is voor Italianen heel belangrijk. Natuurlijk heeft de mens brandstof nodig, maar wij eten vooral omdat we daar blij van worden. Dat willen wij de Weespers ook laten ervaren."

Spizzi&Co is niet bepaald de eerste pizzeria/Italiaans restaurant in Weesp, daar is Adriano zich van bewust, zo vertelt hij in het WeesperNieuws van deze week. Wat hij van de concurrentie vindt, lees je hier

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant