Het trotse Bedrijf van het Jaar
Het trotse Bedrijf van het Jaar Foto: Sjoerd Stoop

Groove Graphics is Weesper Onderneming van het Jaar

B2b

WEESP - Groove Graphics is de Weesper Onderneming van het Jaar 2018. Voor de oprichters Raymond Vonk en Erik Roukens en bedrijfsleider Sydney Gorzelak is het een nieuwe parel aan de toch al volop glanzende ketting. "We staan in een mooi rijtje. Dit is een grote eer en erkenning."

Groove Graphics is een fullservicecommunicatiebedrijf gespecialiseerd in, zoals dat in jargon wordt genoemd, sign. In reclame-uitingen dus. Hier vallen bestickering, (auto)belettering, carwrapping, gevelreclame, gevelbanners en reclameborden onder.

Blanco vel
Raymond: "Naast de uitvoering ontwerpen wij ook logo's en huisstijlen en geven we reclame- en marketingadvies. Deze combinatie is uniek." Erik vult aan: "Veel ondernemers willen iets, maar hebben geen goed beeld van wat ze willen. Wij beginnen regelmatig met een blanco vel papier en nemen de relatie dan als het ware bij de hand. Bovendien hebben we alle machines en de vakmensen om het uit te voeren in eigen huis."

Klanten
Het bleek een succesformule, want Groove Graphics (sinds 2004) groeide als kool. In 2007 streek het bedrijf uiteindelijk neer aan de Zuiderzeelaan 117 in Weesp. Groove Graphics werkt onder meer voor de Hagen Groep, Wim Bos Transport, gemeente Weesp, transportbedrijf C. van Heezik, Rabobank, bouwbedrijf Van Wijnen, United Broadcast Facilities en het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF).

Extra
Meer over dit mooie bedrijf in dit artikel op WeesperNieuws Extra.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant