Afbeelding

Het nieuwe fitness in CrossFit 0294

B2b

WEESP - Het nieuwe fitness: zo noemen de Weespers Ralph Aalten, Daan Bogaert en Stella de Keijzer het concept van CrossFit 0294, hun trainingscentrum dat onlangs de deuren opende. Hier geen traditionele fitnessapparaten en loopbanden, maar halterstangen, medicineballs, kettlebells en oprekstangen.

"Ons doel is om Weesp en omgeving fit te maken", laten de drie weten. Er wordt gewerkt volgens het trainingsprincipe van CrossFit, een combinatie van natuurlijke bewegingen (zoals duwen, trekken, optillen, rennen) die in een hoge intensiteit worden uitgevoerd. "Het is voor iedereen. En het maakt je beter in elke sport", zo is de ervaring van de drie fitte ondernemers. 

Open dag
CrossFit 0294 zit aan de Pampuslaan 188. De zaak is al geruisloos opengegaan; op tweede pinksterdag is er een open dag om sfeer te proeven, mee te doen en naar demonstraties te kijken. 

Met elkaar
Daarbij werken ze aan een community waar iedereen zich welkom voelt en fit wordt dankzij begeleiding en persoonlijke aandacht in een kleine groep. "Je helpt en motiveert elkaar, dit past helemaal de toekomst zoals wij die zien", legt Ralph uit.

Voor de Weesper hockeyclub gaan ze een krachtprogramma opzetten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant