Ben en Geke van Roden. Foto Ruth van Kessel.
Ben en Geke van Roden. Foto Ruth van Kessel.

Weesper ballonnenkoning met pensioen

B2b

WEESP - Ben van Roden gaat met pensioen. De Weesper ballonnenkoning draagt zijn bedrijf over aan Iris van Velsen van het Weesper evenementenbureau Studio Vier.  

Ben en zijn vrouw Geke begonnen dertig jaar geleden met een bedrijf in decoraties. Al snel voegden ze ballonnen toe aan hun assortiment.

In heel het land werd het Weesper bedrijf dé specialist op het gebied van ballonnendecoratie, met het  'droppen' van een ballonnenregen als specialiteit. Ben en Geke luisterden menig groot evenement op, zoals het dansspektakel van Fedde Le Grand in Carré, Vrienden van Amstel Live en de stadionconcerten van Guus Meeuwis.

Meegelopen
Iris van Velsen heeft zich goed voorbereid op de overname. Een jaar lang werkte zij mee aan de decoraties van belangrijke evenementen. Vier keer knallen met ballonnen in de Ahoy bij '10 jaar Nick en Simon' in december sloot de inwerkperiode af. 

"Ballondecoratie sluit naadloos aan op de andere onderdelen van Studio Vier", aldus Iris. De naam Ben van Roden Decoraties blijft intact.

In het WeesperNieuws van volgende week blikt Ben terug op zijn carrière en vertelt Iris over haar plannen met het ballondecoratiebedrijf.


Iris van Velsen neemt het ballonnenbedrijf over. Foto Brian Elings

De ballonnen van Ben van Roden bij het concert van Guus Meeuwis. Foto Ben van Roden.

... en bij de Vrienden van Amstel Live. Foto Ben van Roden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant