Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Weesper Boekhandel werkt hard aan oplossingen

B2b

WEESP - De Weesper Boekhandel werkt zelf hard aan oplossingen om de zaak weer beter te laten lopen. Dat laat onderneemster Nathalie Scheffer aan haar investeerders weten. 

De Weespse reageert daarmee op het nieuws van een week geleden toen Collin Crowdfund, het bedrijf dat de investeringen regelt, meldde dat het niet leek te lukken om de Weesper Boekhandel weer vlot te trekken. Er werd de afgelopen weken en maanden gesproken met een landelijke keten om de Weesper Boekhandel een broodnodige upgrade te geven. Volgens Collin Crowdfund waren de gesprekken stukgelopen omdat de Weesper Boekhandel niet kon voldoen aan een reeks gestelde voorwaarden. Daarnaast zijn er nog steeds problemen met het uitbetalen van investeerders. 

De Weesper Boekhandel werkt nu zelf dus aan oplossingen. Er worden gesprekken gevoerd met een andere investeerder dan Collin Crowdfund en een inkooporganisatie. De gesprekken hebben door omstandigheden wat vertraging opgelopen, maar zijn zeker niet stuk gelopen, zo meldt Scheffer.

Er wordt na de zomervakantie verder gesproken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant