(vlnr) Ron, Robin, Mathé, Maurice, Wil, Femke, Bjorn, Anne en Wendy. Vooraan: toekomstige fotografen Ruben en Sara. Fotografen Christian, Arnold en Ewald ontbreken.
(vlnr) Ron, Robin, Mathé, Maurice, Wil, Femke, Bjorn, Anne en Wendy. Vooraan: toekomstige fotografen Ruben en Sara. Fotografen Christian, Arnold en Ewald ontbreken. Foto: Weesp Foto

Weesp Foto zet nog meer evenementen op de plaat

Cultureel

WEESP - Met Vechten op de Vecht opende niet alleen het evenementenseizoen in Weesp, het was ook meteen de start van het fotoseizoen voor de fotografen van Weesp Foto, die van plan zijn dit jaar nog meer evenementen vast te leggen.

Het team fotografen zorgt ervoor dat alle evenementen in Weesp worden vastgelegd. Al die foto's zijn te vinden op weespfoto.nl. En dat zullen er dit jaar nog meer zijn dan vorig jaar, belooft Robin Voorhamm, een van de fotografen die samen met het WeesperNieuws Weesp Foto opzette.

In samenwerking met Weesp Marketing is zo een bijzonder fotoplatform ontstaan. "Wij fotograferen in ieder geval alle evenementen van Welkom in Weesp", aldus Voorhamm. "Maar mensen die een ander groot evenement organiseren, kunnen dat ook bij ons aanmelden. Dan proberen wij een of meer fotografen te regelen."

Dat laatste is nog wel een uitdaging. De fotografen van Weesp Foto zijn allemaal vrijwilligers en hebben ook gewoon nog een baan. Daarom hoopt Voorhamm het team dit jaar verder uit te kunnen breiden. "Daarnaast kan trouwens iedereen via weespfoto.nl ook zelf foto's aanbieden. Dat mag van alles zijn, als de foto maar wel in Weesp genomen is."

Meer weten? Ga naar www.weespfoto.nl.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant