Afbeelding

Met aanschaf muts bijdragen aan winterjassen voor vluchtelingen

Cultureel

WEESP Een lekker warme muts voor langs de lijn levert deze winter ook een mooie bijdrage op voor het goede doel.

Wie bij FC Weesp een muts met clublogo aanschaft, steunt meteen Stichting Because We Carry. De Weesper hulporganisatie helpt vluchtelingen op Lesbos.

Winterjassen
Because We Carry zamelt nu winterjassen in voor de vluchtelingen die in de kampen op het Griekse eiland onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Die zijn in de koude winter hard nodig. De winterjassen komen vanuit het hele land naar Weesp waar ze worden verpakt en vervoerd moeten worden naar Lesbos. Daar is geld voor nodig.

'Jij een muts, zij een winterjas'
Supporters willen graag een warme muts en bij FC Weesp hebben ze die twee dingen aan elkaar gekoppeld in de actie 'Jij een muts, zij een winterjas'. Een muts met FC Weesp-embleem kost € 9,95. Daarvan gaat 50% naar Because We Carry, dus € 4,98 per muts.

Overigens mag iedereen een muts bestellen bij FC Weesp, lid van de vereniging of niet. "Als er andere verenigingen in Weesp zijn die liever hun eigen embleem op de muts willen hebben, wil ik graag bemiddelen. Maar alleen als zij ook een deel van de opbrengsten afstaan aan Because We Carry",  meldt Albert van Elst, organisator van de actie.

De muts is te bestellen via communicatie@fcweesp.nl.




Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant