Afbeelding

Theaterpand komt met speciale jubileumprogrammering

Cultureel

WEESP - Theaterpand Weesp aan de Herengracht gaat deze zomer het vijfde seizoen in. Vanwege dit jubileum komt er een extra mooie programmering. Onder meer Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp en Jörgen Raymann komen naar Weesp.

Op zaterdag 15 april geven Sara Kroos en Daniëlle Meyer een feestje in hun theaterpand. Die dag presenteren ze hun nieuwe brochure en de nieuwe programmering. De onlinevoorverkoop begint dezelfde middag. Gezien de klinkende namen op de lijst zal het hard gaan. Voor een avondje theater op topniveau hoef je Weesp niet uit.

Klinkende namen
Op het programma prijken grootheden als Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp, Jörgen Raymann, Paul Haenen, Javier Guzman, Karin Bloemen, Marian Mudder, Dolf Jansen en natuurlijk Sara Kroos zelf. Daniëlle Meyer verheugt zich persoonlijk vooral op Paul de Leeuw: "Hij maakt een voorstelling speciaal voor Weesp met veel mooie liedjes en hij wil ook gaan koken die avond." "Gevaarlijk", noemt ze de plannen van Sara Kroos en Javier Guzman om samen een voorstelling te verzorgen: "Als dat maar goed gaat, haha." Jörgen Raymann past de voorstelling waarmee hij door het land toert aan aan het toch wat kleinere theaterpand en Marian Mudder is met haar stand-uptherapy schaamteloos eerlijk over haar psychische problemen.

Sara en Daniëlle nodigen Weespers uit om zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur binnen te stappen voor een drankje en de nieuwe brochure. Ze houden dan een open huis; entree gratis.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant