Samen met maakster Sylvia Bromet genoten bezoekers aan boord van de Frans Horjus van de film 'Telkens Weer'.
Samen met maakster Sylvia Bromet genoten bezoekers aan boord van de Frans Horjus van de film 'Telkens Weer'. Foto: Ingrid Voet

Binnen en buiten het theater genieten van film en muziek

Cultureel

WEESP - De lustrumeditie van het Muziekfilmfestival van theater de City of Wesopa speelde zich zaterdag af binnen én buiten het theater. Tijdens dit vijfde Muziekfilmfestival werd zaterdagmiddag ook een film vertoond aan boord van de Frans Horjus en aan boord van de Vuurlinie bepaalde het Rad van Muziek welke muziekfragmenten er getoond werden.

Donderdag en vrijdag werden al diverse films vertoond en live muziek gemaakt.

In het ruim van de Frans Horjus, afgemeerd aan de overkant van de Kom, genoot het publiek zaterdagmiddag  van de documentaire 'Telkens Weer' over Willeke Alberti, samen met de maakster van de film Sylvia Bromet die na afloop vragen beantwoordde van de bezoekers. Samen werden liedjes van Willeke gezongen, begeleid door accordeonmuziek.

In de Vuurilnie, afgemeerd vlak voor het theater, konden mensen met een draai aan het rad bepalen naar welke muziekfragmenten er werd gekeken.

Ook zaterdagavond was er nog van alles te doen, dan weer in het theater. Na het uitverkochte Food & Vinyl werden nog twee muziekdocumentaires vertoond,. Daarna speelde het Blue Skies Trio Gypsi muziek en draaiden de Leuke Jongens plaatjes.

Het Rad van Muziek in De Vuurlinie.


Meezingen met hits van Willeke Alberti en de accordeonmuziek van Martin Dobelman in de Frans Horjus.

Het vijfde Muziekfilmfestival, binnen én buiten het theater.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant