Afbeelding
Pink update

Roze, roze en nog eens roze

Cultureel

WEESP - De inzamelingsactie voor You Better PINK loopt als een tierelier. Op de roze kraam bij de Grote Kerk is het de hele vrijdag druk geweest. De enthousiaste reacties stromen binnen, net als - en daar gaat het om - de donaties.

En dus kleurt het Sluis-en-bruggenfeest steeds meer roze. Eén van de moneymakers is de 'roze foto'. Tegen betaling kan bij You Better PINK een leuke, gekke, maar vooral roze foto worden gemaakt. Een jonge Weespse doneerde wat van haar zakgeld, maar wilde dan wel graag met haar hond op de foto. Dat was uiteraard geen enkel probleem (zie hierboven). 

Red Hat Society
"Hoeveel mensen er op de foto zijn geweest? Ver over de honderd", schat Sandra van der Spruit. Met haar enthousiasme krijgt ze van jan en allemaal hulp en ondersteuning voor haar actie. Ook de Weesper dames van de Red Hat Society helpen mee. Ook op zaterdag (de laatste dag van het Sluis-en-bruggenfeest) staat de roze kraam van You Better PINK weer bij de Grote Kerk.

Borstkanker
De opbrengst van You Better PINK is voor Pink Ribbon, dat wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant