Maya van As en Brigitte van Bakel vormen samen het cabaretduo Vlamousse.
Maya van As en Brigitte van Bakel vormen samen het cabaretduo Vlamousse. Foto: Aangeleverd

Vlamousse speelt in City of Wesopa

Kunst & cultuur

WEESP - Het cabaretduo Vlamousse, bekend als finalisten van het BNNVARA-programma Ik Ga Stuk, speelt op zaterdag 11 november in City of Wesopa. Met hun nieuwe voorstelling hobbelen ze het persoonlijke pad op. Want jawel, de kinderwens knaagt. Het moederschap alleen absoluut niet. 

Met hun voorstelling ‘In den beginne’ gaat het duo aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad, hoe die hen hebben gevormd en welk voorbeeld zij willen zijn. Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij hun ouders uit hun godenrol, Maria van d’r sokkel, Jezus van z’n kruis en hun binnenwereld naar buiten. Al gaan ze sowieso aan die kinderen beginnen, heus wel…

‘In den beginne’ is de tweede avondvullende voorstelling van het duo Vlamousse, dat bestaat uit Maya van As en Brigitte van Bakel. Hun debuut ‘Saampies’ werd met vier sterren bekroond in Trouw. In de comedytalentenjacht van BNNVARA op NPO3 schopten zij het tot de finale. “Geweldige timing, goed op elkaar ingespeeld”, aldus jurylid Thomas van Luyn.

City of Wesopa in de grote zaal op zaterdag 11 november om 20.30 uur. Kaartjes 21 euro, met CJP 20 euro en met stadspas groene stip 5 euro. Kaartjes bestellen kan hier.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant