Afbeelding
Foto: Facebook/Paul Korzelius

Weespers op de bres voor aardbevingsslachtoffers Lombok

Mensen

WEESP - Weespers Paul Korzelius en Sharona Werkhoven gaan op de bres voor de aardbevingsslachtoffers op het Idonesische eiland Lombok. Ze roepen hun stadsgenoten op om geld te doneren voor hulp. 

Lombok werd de afgelopen weken tot drie keer toe getroffen door zware aardbevingen, de laatste was afgelopen nacht. De aardbevingen hebben al meer dan driehonderd mensen het leven gekost en nog veel meer mensen dakloos gemaakt. De schade op het eiland is enorm. 

Paul en Sharona voelen zich verbonden met Lombok omdat ze de plaatselijke bevolking al eerder hielpen. Paul hielp vele kinderen en scholen aan schoolboeken en andere schoolbenodigdheden, Sharona hielp de dragers op de beroemde Rinjani-vulkaan aan schoenen door onder meer een sponsorloop. De natuurramp op Lombok grijpt hen beiden erg aan. 

Paul heeft ondertussen zijn rekeningnummer beschikbaar gesteld om geld in te zamelen voor hulp. Het geld gaat naar een samengesteld team met bekenden van Paul dat onderweg is naar Lombok om hulp te bieden, zoals water en eten en hulp met de wederopbouw. Voor de hulp is veel geld nodig. 

Doneren aan Paul kan op rekeningnummer NL67RABO0343136058 ten name van P.F.D. Korzelius onder vermelding van Lombok. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant