Afbeelding

Drop je wensen voor Weesper ouderen

Mensen

WEESP - Heb je een wens voor jezelf (als oudere) of een Weesper oudere dan kun je die droppen in de daarvoor bestemde wensenbus bij Jess Optiek. Errold Jessurun viert met het vervullen van wensen van en voor Weesper ouderen het 25-jarig jubileum van zijn zaak.

Met deze actie richt Errold Jessurun zich op zijn klanten van het eerste uur toen hij in januari 1992 de deuren van Jess Optiek openzwaaide. "Zij hebben mij geholpen de zaak te laten groeien tot de gerenommeerde optiek en audicien die het nu is. Zij zijn medeverantwoordelijk voor ons succes, daar doen we graag wat voor terug."

Jessurun wil zich beslist niet vergelijken met een Robert ten Brink of een Johnny de Mol. "Een reisje naar Australië zit er helaas niet in", lacht hij. "Maar ik kan met mijn team natuurlijk wel kleinere wensen in vervulling laten gaan. Het gaat erom dat een oudere in het zonnetje wordt gezet met iets wat hij of zij leuk vindt om te doen. Bijvoorbeeld een uitje naar de dierentuin of een middagje Vondelpark. Een beetje extra aandacht voor je oudere medemens doet zo veel goed. Door het programma van Geer & Goor ben ik gaan denken over eenzaamheid onder ouderen in onze maatschappij. Onvoorstelbaar. Met deze actie wil ik een bijdrage leveren."

Voor iedereen
Iedereen, dus niet alleen klanten, kan een wens voor zichzelf of iemand anders in de bus doen of dit kenbaar maken via een mail aan info@jessoptiek.nl. Afhankelijk van de aard en de hoeveelheid zal Jess Optiek zo veel mogelijk wensen in vervulling laten gaan. "Voor mij is het een hele fijne manier om ons jubileum te vieren."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant