Na rust sterker FC Weesp toch ten onder

WEESP - Er werd goed gevoetbald en de Weespers waren lang zelfs beter, maar toch heeft FC Weesp afgelopen weekend verloren van Hooglanderveen: 2-3.

FC Weesp stond al vroeg onder druk van Hooglanderveen. De gasten kregen ook al snel enkele kansen. Halverwege de eerste helft leverde dat ook een doelpunt op en even later zelfs een tweede. FC Weesp rechtte daarna de rug en begon aanvallender te voetballen.

Na de rust werd het meer aanvallende spel van FC Weesp beloond. Eerst kon Milan Geertsma na een assist van keeper Arno Copier knap de 1-2 tegen de touwen werken. FC Weesp bleef daarna kansen houden, maar het ontbrak de ploeg aan geluk om te kunnen scoren. Hooglanderveen deed dat wel. FC Weesp kwam door een goal van Geertsma nog terug tot 2-3 en kreeg daarna nog kansen op de gelijkmaker, maar die bleef achterwege.