Afbeelding

Nederlaag voor FC Weesp tegen NVC

Sport

WEESP - Een nederlaag afgelopen weekend voor FC Weesp tegen oude plaaggeest NVC. De Weesper tweedeklasser kon geen potten breken tegen de Naarders en verloren met 2-0, waardoor NVC de eerste periodetitel kon pakken.

FC Weesp en NVC maakten er een spannend duel van en waren erg aan elkaar gewaagd. FC Weesp kreeg al snel een paar goede kansen, maar bleek te onscherp. NVC kwam voor rust op een voorsprong te staan, maar dat de ploeg scoorde was gezien het spelbeeld verrassend te noemen.

Na de rust kon NVC de score verdubbelen.

Voetbalsters verslaan koploper
De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend een knappe zege geboekt tegen koploper SDZ: 1-2.

FC Weesp startte onrustig en leed veel balverlies. De eerste goede kans was voor SDZ, dat daarmee meteen op voorsprong kwam. Na de rust speelde FC Weesp een stuk feller en werd de jacht op tegentreffers geopend. Robien Lorent kon FC Weesp op 1-1 zetten, waarna Sanne van Dalen de vechtlust van FC Weesp met een tweede treffer kon belonen.