Archieffoto: Bastiaan Miché

We Have deelt punten met koploper

WEESP - Een knap punt afgelopen weekend voor de handbalsters van We Have. De Weesper tweedeklasser pakte met 20-20 een punt tegen koploper AHC'31.

We Have startte sterk en met veel vechtlust. Met de sterkte van de koploper daartegenover was het duel meteen al spannend. We Have kreeg goede kansen, maar benutte deze soms wel wat slecht. AHC'31 kwam steeds op voorsprong, maar zag We Have ook steeds weer terugkomen. Dat had mede te maken met het sterke keeperswerk van Lisanne van Rossum: ze stopte onder meer drie penalty's.

Sterke achterhoede
Na de eerste helft stond We Have op slechts een punt achterstand en probeerde na rust terug te komen. Vooral door de sterke achterhoede werd het AHC'31 moeilijk gemaakt. Zelf scoren bleef wel lastig, maar met het gelijkspel was de ploeg na afloop meer dan tevreden.

We Have staat na afgelopen weekend nog slechts twee punten achter de koploper. De ploeg heeft nog negen duels te gaan en heeft daarmee nog alle kans op een goede eindklassering aan het eind van het seizoen.