FC Weesp pakt broodnodige punten tegen concurrent

WEESP - FC Weesp heeft weer een beetje lucht. De hekkensluiter van de tweede klasse won zondag afgetekend van concurrent PVCV (0-4) en gaf de rode lantaarn daarmee over.

FC Weesp was het hele duel een stuk sterker dan de concurrent. Met doelpunten van Daan Brandse, Marcin Kmiecik, Jesse Rijnsburger en Rogier van de Nes werd de concurrent aan de kant gezet.

Toch heeft FC Weesp nog wel een weg te gaan totdat het degradatie ontloopt. Komend weekend wacht de ploeg tegen PVC weer een sleutelduel.

Zevenklapper voor zaterdagelftal
Het zaterdagelftal van FC Weesp houdt koers achter koploper Laren '99. De Weespers wonnen afgelopen weekend met 0-7 van Overamstel.

FC Weesp was verreweg de betere. Sterker nog: de zeven doelpunten waren nog wat mager. Als FC Weesp al haar kansen had benut had de score nog veel hoger kunnen oplopen. Grote man aan de kant van FC Weesp was Rick van der Burg met drie treffers. De andere doelpunten werden gemaakt door Sasja Fransen, Alexander Fransen, Lesley Las van Bennekom en Kobus den Uyl.

Vechtlust voetbalsters niet beloond
Er werd hard geknokt, maar dat werd afgelopen weekend niet beloond voor de voetbalsters van FC Weesp tegen Overbos. Toch was de ploeg tevreden na afloop. Waar er twee weken geleden nog fors werd verloren, bleef de schade door het goede spel deze keer met 2-0 beperkt.

FC Weesp speelde erg sterk en was voor rust beter dan Overbos. Toch kreeg het geheel onverwacht een tegentreffer om de oren. Na rust opende FC Weesp de jacht op de gelijkmaker, maar de achterhoede van Overbos voorkwam een doelpunt. De tegenstander van FC Weesp maakte nog de 2-0.