Afbeelding

Dit doe je in Weesp tijdens de verkeerschaos

Buurt / wijk

WEESP - De snelweg A1 naar Amersfoort/Almere is dit weekend afgesloten. Er worden daarom files verwacht op de N236 en andere wegen in de buurt. Waarom zou je Weesp eigenlijk uit willen de komende dagen? Een selectie wat hier te doen is.

Try Out Festival Domijn
De theatermakers en kunstenaars op Het Domijn nodigen Weespers en andere belangstellenden uit om te komen kijken naar hun nieuwe werk. Zaterdag 25 maart is er op het Domijn een Try Out Festival. Het festival is van 13.00 tot 23.00 uur. Kaarten a € 5,- aan de deur, kinderen tot 12 jaar gratis entree. 

KGW
* De Kreatieve Groep Weesp organiseert een expositie in de Synagoge. Het betreft een overzichts expositie van alle activiteiten. Het thema is : KGW in vogelvlucht. Voor belangstellende is er de mogelijkheid om een werkstuk te winnen. Vrijdag open van : 20.00 uur t/m 22.00. Zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur. Zondag van 12.00 t/m 16.00 uur

* Sara's Spelletjesshow 2
Het hele weekend in Theaterpand Weesp. De nieuwe spelletjesshow van Sara Kroos. Hilarisch, gezellig, leuke vragen, mooie prijzen en heel veel kennis- en muziekspellen! Kom met z'n tweetjes of met een heel team. Zondag 19 (matinee), vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart (matinee). Deze editie (editie 2) is maar vier keer te zien en alleen bij ons in Theaterpand Weesp! Wel bijna uitverkocht, maar scoor een last minute op www.theaterpandweesp.nl.

* Badmintontoernooi
Het B.C. Weesp Open Badminton Toernooi. Het toernooi wordt dan alweer voor de 36ste keer georganiseerd. Elk jaar wordt dit toernooi druk bezocht. Kom gezellig langs en maak ook kans op de hoofdprijs in de loterij in de vorm van een fiets. De tijden zijn zaterdag 25 maart van 9:00-21:00uur.

* Toneel: het Volk, veteranen
In de City of Wesopa is zaterdagavond het toneelstuk Het volk: veteranen te zien. In hun onvervalste stijl vol herkenning, humor en ontroering spelen Kruijver en Bunschoten twee veteranen. www.wesopa.nl

* Wethouder Eijking laat het stadhuis zien
Een aanrader voor zondag. Om 14.00 uur leidt wethouder Peter Eijking rondt in het Weesper stadhuis. Eijking is oud-geschiedenisleraar en weet alles van het prachtige gebouw. Ook draait de nieuwe expositie in Museum Weesp: Uit de schaduw. www.museumweesp.nl

* Haal een ijsje
Er wordt prachtig weer verwacht. In de Slijkstraat is het dan altijd topdrukte bij Nelis. Geniet. Ontspan. Haal een ijsje of drink een drankje op een terras in de zon. 

Meer activiteiten in Weesp op www.gooiagenda.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant