Nieuwe vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa heeft deze week de volgende nieuwe vacatures:

Secretaris (bestuurslid)
Vrouwen van Weesp

Stichting Vrouwen van Weesp is opgericht door en voor vrouwen. De stichting wil de zelfredzaamheid en zelfbewustheid van vrouwen stimuleren, bevorderen en ontwikkelen. Voor het maken van notulen en rapporten is de stichting op zoek naar een secretaresse voor 12 uur per maand.

Samen iets gezelligs doen

Twee zelfstandig wonende cliënten in Weesp zijn op zoek naar iemand om samen gezellige activiteiten mee te ondernemen. De één wil graag fietsen, wandelen, winkelen, nagels lakken, knutselen of koffiedrinken. De ander wil graag samen met iemand op stap naar het bos, museum of markt - echt eropuit. Organisatie: Sherpa.

Vrijwillige begeleiders
Vier het Leven

Samen genieten van een heerlijk avondje/middag uit naar theater, film of concert: begeleiden van ouderen uit Weesp en Muiden bij hun deelname aan theater- en of concertbezoek. De begeleider zorgt ervoor dat het uitstapje goed verloopt en zorgt voor een goede sfeer en gezelligheid tijdens een uitstapje.

Educatievrijwilliger
Forteiland Pampus

Forteiland Pampus zoekt educatievrijwilligers. Jij zorgt ervoor dat kinderen een onvergetelijk bezoek op Pampus hebben. Je begeleidt schoolgroepen bij hun speciale programma (op weekdagen) of kinderen bij een speciaal evenement of kinderfeestje (weekend).

Interesse?

Bezoek dinsdag tussen 13.30 en 14.30 uur het vrijwilligersspreekuur in Gebouw Papelaan 99. Of bel of mail voor een afspraak: 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.