Op vrijdag 26 oktober is Rebekka van der Meulen op uitnodiging van Dio drogist Van Rheenen van 11.00 tot 15.00 uur in de winkel aanwezig om advies op maat te geven. Op deze dag ontvangen de klanten van Dio drogist Van Rheenen ook 10% korting op het gehele Orthica-assortiment.

Rebekka van der Meulen is orthomoleculair therapeut en afgestudeerd bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie. Rebekka is nu werkzaam als productspecialist bij het Nederlandse voedingssupplementenmerk Orthica. Vanuit haar functie als productspecialist van Orthica bezoekt Rebekka o.a. artsen en therapeuten. Orthica is een van de toonaangevende bedrijven binnen Nederland op het gebied van voedingssupplementen waar vele artsen en therapeuten graag mee werken. Alle producten van Orthica worden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen.

Dio drogist Van Rheenen vindt het gebruik van de juiste voedingssupplementen als aanvulling op een gezonde voeding noodzakelijk, zeker in specifieke gevallen als bijvoorbeeld dieet, sport, zwangerschap, reizen etc. is dat heel belangrijk. Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn, maar ook om in de toekomst gezond te blijven. Bovendien kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen.

Dio drogist Van Rheenen adviseert graag producten die aansluiten op haar gedachtengoed en kent reeds vele zeer tevreden klanten die Orthica-producten gebruiken. Dio drogist Van Rheenen is dan ook heel blij dat Rebekka op vrijdag 26 oktober aanwezig kan zijn om aan de klanten van Dio drogist Van Rheenen een geheel vrijblijvend suppletie-advies te kunnen geven. Van 11.00 tot 15.00 uur is Rebekka beschikbaar voor iedereen met vragen; speciaal voor klanten die graag op afspraak willen komen is er gelegenheid: hiervoor kunt u zich laten informeren en inschrijven in de winkel. U bent van harte welkom en wij zien u graag op vrijdag 26 oktober bij ons in de winkel van Dio drogist Van Rheenen!

Wanneer? Vrijdag 26 oktober 2018

Waar? Dio drogist Van Rheenen, Nieuwstad 60 in Weesp

Hoe laat? Van 11.00 tot 15.00 uur