Afbeelding
Foto:

HERFST BIJ ZIPPER IN WEESP!

Dit seizoen bestaat Zipper jeansspecialist 30 jaar. In de afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt om te komen tot de winkel die er nu staat. Met een mooi en uitgebreid merkenpakket, vaste verkoopmedewerkers die elke dag met veel enthousiasme met de winkel bezig zijn en een nog altijd geïnspireerde ondernemer aan het roer, staat de winkel na 30 jaar als een huis. Nu de herfst langzaamaan zijn intrede doet is het tijd voor de nieuwe najaarscollectie.

Trends voor het najaar

Dit najaar zijn er een aantal duidelijke trends. Bij vrouwen is een bontjasje een echte musthave. Dit seizoen zijn er verder veel verschillende modellen in broeken. Niet meer alleen een skinny, maar wat te denken van een flarepant en een paperbag voor de afwisseling. Of een stoere jurk of rok met een ruche. Stoere boots eronder en je bent klaar voor de winter.

Voor de mannen is er volop kleur in de collectie. Naast mooi diepgroen, navy, bordeaux en geel zien we ook volop leuke prints in de tops.

Jeans

Zowel voor een dames- als een herenjeans ben je bij Zipper aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide jeanscollectie op de plank liggen en een team dat je graag helpt bij het vinden van de juiste jeans. Wij hebben o.a.: PME Legend, No-Excess, Blend, Lee, Kuyichi voor zowel dames als heren, Only en Mavi jeans. Daarnaast verkopen wij een hele mooie slanke chino van het merk Dstrezzed.

Duurzaamheid

De laatste jaren komt er steeds meer aanbod in merken die duurzaamheid belangrijk vinden. Wij bij Zipper vinden dit een hele goede ontwikkeling en hebben inmiddels een aardig pakket van deze merken in huis. Zo verkopen wij al jarenlang het jeansmerk Kuyichi. Zij werken met organic en gerecycled katoen en het fairtradeprincipe: een eerlijke prijs voor een eerlijk product. En hun jeans zien er top uit en zitten geweldig. We hebben een flinke collectie liggen voor zowel dames als heren.

Naast Kuyichi verkopen we nog een aantal merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, zoals Dedicated, Björn Borg en Blue Loop. Als je graag een steentje bij wilt dragen, kun je bij ons je kapotte of oude jeans inleveren. Wij zorgen er dan voor dat deze in Nederland worden gerecycled.

Winterjassen

Dit seizoen hebben we weer een uitgebreide selectie hangen in kwalitatief hoogwaardige jassen en jacks. Naast de vertrouwde jassen van PME Legend, No-Excess, Only, Saint Tropez en Giacomo verkopen we ook de functionele Scandinavische jassen van Elvine. Nieuw bij Zipper dit jaar zijn de jassen van District. Prachtige jassen van een goede kwaliteit voor een hele mooie prijs.

Kom snel een keer langs om de collectie te bekijken. De koffie staat zoals altijd klaar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding