Het nieuwe onderkomen van een aantal maatschappelijke voorzieningen, waaronder de vrijwilligerscentrale.
Het nieuwe onderkomen van een aantal maatschappelijke voorzieningen, waaronder de vrijwilligerscentrale. Foto: Riz Jongerius

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Maatschappelijk

WEESP - Iedere week zetten wij de leukste vacatures van de Vrijwilligerscentrale voor je op een rij. Vind je niets van je gading? Kijk dan ook eens op www.vcweesp.nl. Als vrijwilliger maak je het verschil!

Steun mensen met autisme en hun naasten

Iedere woensdagmiddag in de even weken is er een inloop rondom autisme; voor ontmoeting en lotgenotencontact. Mensen met autisme en hun naasten kunnen hier terecht voor informatie en vragen rond autisme. Als vrijwilliger ben je betrokken bij de voorbereiding, ontvang je de bezoekers en betrek je iedereen actief bij het gesprek. Dit doe je in samenwerking met de coördinator en andere vrijwilligers. Heb jij interesse in mensen, kun je goed luisteren, ben je nieuwsgierig en bereid om je te verdiepen in autisme? Meld je nu aan!

Enthousiaste bingo vrijwilliger

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand staan er 20 – 25 ouderen te popelen om mee te doen met bingo. Bezorg jij, samen met de andere vrijwilligers, hen een gezellige middag? Je ondersteunt door passende cadeautjes te scoren, alles klaar te zetten en de deelnemers te helpen waar nodig. Je maakt de ouderen hiermee ontzettend blij! Doe jij mee?

Max is een watersporter pur sang en wil er graag samen op uit

Max is een actieve 70er met een passie voor watersporten. Hij heeft altijd gezeild, zowel op binnenwater als op zee en nu heeft hij een motorboot. Hij heeft een hondje waar hij veel mee wandelt maar mist wat aanspraak. Max praat makkelijk en over van alles, een gezellige man. Lijkt het je wat om kennis te maken met deze leuke vlotte man? Reageer dan snel!

Gratis workshop of training volgen als vrijwilliger

Kijk op https://www.versavrijwilligerscentrale.nl/leren-en-inspireren

Meer informatie of een adviesgesprek

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl. 

De Vrijwilligerscentrale gaat verhuizen. Het nieuw adres per 3 april is Van Houten Industriepark 11.