Afbeelding
Foto: Shutterstock

Blijf actief en maak een verschil

WEESP Genieten van de buitenlucht, fit blijven en tegelijk een geheel onbelaste vergoeding ontvangen, gewoon in je eigen wijk. Klinkt goed toch? 

Als bezorger van het WeesperNieuws zorg je ervoor dat jouw buren op de hoogte blijven van het lokale nieuws en alle informatie uit de buurt. Is dit iets voor jou?

Als we alle voordelen op een rij zetten, dan is krantenbezorger de ideale manier om een paar uurtjes per week in beweging te komen. 

Zo hoef jij je als bezorger nooit meer druk te maken of je genoeg stappen zet op een dag. Want je loopt, fietst of rijdt door de buurt en dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en een gezonde dosis frisse lucht.

Bovendien heb je als krantenbezorger de vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen tijden te bepalen. Door het wekelijkse rondje Weesp leer je de buurtgenoten beter kennen. Nog een voordeel: de kranten worden bij je thuis afgeleverd. Ideaal toch?

Je ontvangt een vergoeding, geheel onbelast!

Je ontvangt als krantenbezorger een onbelaste vergoeding. Die heeft geen invloed op toeslagen en andere inkomsten en is zo echt een leuk extraatje. Zeer geschikt voor als je al met pensioen bent, maar niet houdt van de hele dag thuiszitten.

Beschikbare wijken

Momenteel zoeken we in Weesp bezorgers voor wijken in Weespersluis, Weesp Centrum en De Klomp. Woon je in een andere wijk? Laat ons gerust weten dat je een uurtje vrij kunt maken om de krant te lopen. Zodra er dan een wijk beschikbaar komt, nemen wij contact met je op.

Heb je zin om als krantenbezorger actief betrokken te zijn bij Weesp?
Meld je aan via WeesperNieuws.nl of neem contact op via 0294-410 333 of info@entermedia.nl.