Afbeelding
Foto:

Fysio Trainingscentrum Weesp

Bij Fysio Trainingscentrum Weesp kijken we vooraf welke vorm van bewegen het best bij je past zodat je op een veilige en verantwoorde manier kunt starten. Na een eerste kennismaking (lidmaatschapsadvies) volgt een intakegesprek zodat we je een gericht advies kunnen geven over welke manier van bewegen het best bij jouw wensen aansluit. We hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan en zullen altijd proberen om samen met de klant een vorm van bewegen te zoeken die past bij hem/haar.

Dus of je nu zelfstandig gaat trainen, groepslessen gaat volgen of aan de slag gaat met een personal trainer, er is altijd wel een manier van sporten die bij jou past!

Fitnes
Fitness is eigenlijk een algemene term voor het trainen van je kracht en uithoudingsvermogen. Na een uitgebreide intake bepalen we samen met u uw trainingsdoel. Indien wenselijk evalueren we uw vorderingen en stellen we uw programma bij. Onze trainers zijn stuk voor stuk gediplomeerde en ervaren trainers die, in principe, iedereen kunnen helpen met zijn/haar doelstelling. Indien nodig kunnen we ook de hulp van de fysiotherapeut inroepen die in ons pand is gevestigd.

Groepstraining
Bij Fysio Trainingscentrum Weesp stimuleren we onze klanten om in een groep te gaan trainen. In een groep werkt u samen aan uw gezondheid en ontstaat er onderlinge verbintenis waardoor u de trainingen al snel als plezierig gaat ervaren. Daarnaast is een groepstraining een mooie aanvulling op bijvoorbeeld personal training.

Personal training
Als we heel simpel naar de titel ‘personal trainer‘ kijken, wordt meteen duidelijk wat een goede personal trainer moet zijn: een trainer/coach die je ‘persoonlijk’ begeleidt op het gebied van training, (voeding), rust en 'mindset'. Hij of zij leert je dus wat een goede manier is om te trainen, in combinatie met de juiste hoeveelheid rust en helpt je met het aannemen van de juiste mindset. Doorgaans merken wij dat onze leden die personal training afnemen betere resultaten halen, meer plezier halen uit de trainingen en dus veel langer structureel blijven trainen, met alle voordelen van dien.

Afbeelding
Afbeelding