Afbeelding
Foto:

Als trotse oprichter is Jesse het gezicht van Body and Mind Control.

Vele tijdschriften hebben hun oog op Jesse laten vallen als voorbeeld hoe je ‘in control' kunt komen en blijven. Want aan een klus beginnen is één ding, maar een levensstijl inpassen in je dagelijkse patroon is een ander.

Dan moet het leuk zijn én je moet resultaat zien. Dat is wel in orde met de trainingen bij Urban Raw Gym aan de Bloemendalerweg 45 in Weesp. 

De gaafste sportlocatie van Weesp met rooftopview waar mannen en vrouwen van heinde en verre naartoe komen. Omdat er met een scherpe blik beoordeeld wordt wat jij nodig hebt om jouw leven gezonder en beter te maken. Jesse kijkt dan ook naar de mens als geheel. 

Voor sommigen betekent dat een wekelijkse duotraining met hun partner, anderen floreren bij de persoonlijke aandacht voor personal trainingen, voor weer een ander staat de stok achter de deur met een BMC Group work-out. En voor teamsporters van onder andere hockeyclubs en voetbalteams zijn dat de BMC performancetrainingen waarbij ze klaar worden gestoomd voor een nieuw seizoen.

Natuurlijk met het BMC-effect, want Jesse daagt je uit op jouw doelen. Ook als je zwanger bent of herstelt van een blessure. Met kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken. En iedere training is weer verrassend anders. Conditie, uithoudingsvermogen, kracht, souplesse of uiterlijk. Een strakke buik of ontlading van je mind is bereikbaar. Als je er maar de energie in wilt stoppen. 


Zo leer je je grenzen kennen in de gym, maar leer je ook omgaan met obstakels in je dagelijkse leven. En als jij je leven onder controle hebt, ben je liever naar jezelf en aardiger voor je omgeving. Dát is regie pakken. Natuurlijk met je trainer om je erdoorheen te slepen, je te motiveren en te stimuleren. 

Dedication to the fullest!




Afbeelding