Afbeelding
Foto:

sportinstituut Fitness Center Weesp 2.0

Na een intensieve verbouwing en make-over is de oorspronkelijke sportschool omgebouwd in sportinstituut Fitness Center Weesp 2.0. De focus is geheel gericht op ‘health & wellness’. We stellen ons graag voor.

Naast een breed (kracht)sportaanbod is ons team dagelijks bezig met het bieden van preventieve en hersteltrainingen. Krachtsport vergt een juiste wijze van trainen. Dat begeleiden wij optimaal. Ook helpen we veel mensen met blessures, zowel voor amateursporters als professionals.

We hebben ook een succesvolle methode voor mensen die geveld zijn door longcovid. Ook mensen met een eenzijdige verlamming die aan een rolstoel zijn gekluisterd, kunnen na een intensieve begeleiding weer voorzichtig lopen. De methode is uitsluitend fysiek en is gericht op het herstellen van de samenwerking in het lichaam en deze weer in balans te brengen.

Veel waarde wordt gehecht aan het informeren van onze leden over gezondheid in de breedste zin des woords. Daarom bieden we regelmatig lezingen aan. Dat gaat bijvoorbeeld over sarcopenie (de afname van spiermassa), voeding, meditatie en orthomoleculaire ondersteuning. Door sport en voeding op de juiste wijze te combineren ontstaat er een hoge kwaliteit van leven. En dat is precies wat we kunnen en willen bieden.

We nodigen mensen graag uit om ‘s een kijkje te nemen en een praatje te maken. Mogelijk kunnen we de ondersteuning bieden die wordt gezocht.