Plameco Plafonds | Spanplafonds voor elke ruimte | morgen mooier wonen
Plameco Plafonds | Spanplafonds voor elke ruimte | morgen mooier wonen Foto:

Een nieuw plafond in één dag

Bij Plameco Huizen vind je niet slechts een plafond, maar betreed je een wereld van ongeëvenaarde woonbeleving. Hier draait alles om het verwezenlijken van jouw ultieme woongeluk. Onze unieke voordelen en exclusieve services zijn onlosmakelijk verbonden met jouw woonbeleving.

Van het vinden van inspiratie tot het ontvangen van deskundig advies, van een vlekkeloze professionele installatie tot een uitgebreide nazorg - wij zorgen ervoor dat je werkelijk nergens omkijken naar hebt.

Ruim 40 jaar Plameco

Plameco bestaat al meer dan 40 jaar. Jo Spanjers richtte het bedrijf in 1982 op naast zijn timmerbedrijf. Met zijn ruime ervaring met projecten in en rondom huizen kwam hij op het idee van spanplafonds: duurzame, onderhoudsvriendelijke en vochtbestendige plafonds die eenvoudig te installeren zijn. De spanplafonds werden enthousiast ontvangen, waardoor de eerste franchisenemer al in 1985 werd verwelkomd. Dit leidde tot de oprichting van het Plameco franchisesysteem.

Plameco heeft zich voortdurend ontwikkeld. In 1992 verkreeg Plameco het patent op het unieke plafondsysteem dat in één dag geplaatst kan worden. In 2006 introduceerde Plameco een nieuw spanplafondmateriaal en bracht innovaties zoals het fotoplafond en het klik-in-systeem voor verlichting.

Voordelen spanplafonds


Nieuw plafond in één dag geplaatst
Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
Vochtbestendig en schimmelwerend
Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
Verkrijgbaar in vele kleuren en designs