Afbeelding
Foto:

Colors@Home Withuis Woninginrichting

Colors@Home Withuis Woninginrichting is sinds 1989 uw vertrouwde specialist in het mooi maken van uw woning. Steve, zoon Max en Yvonne staan u graag te woord en de koffie/thee staat altijd klaar. Welke vraag u ook hebt over vloeren, trappen, raamdecoratie, horren, of gordijnen, wij hebben de antwoorden! 

Wij werken met gerenommeerde merken als Luxaflex, MYT shutters, Jab gordijnstoffen, Desso tapijt, Ambiant PVC vloeren, Arte behang, Interstil gordijnrails, Allure maatwerkkasten en Forbo marmoleum. In onze winkel vindt u een grote collectie visgraat-PVC, dé trend van deze tijd.  

Ook voor het slim maken van uw woning, denk aan elektrische gordijnrails, zonweringen en elektrisch vloerverwarming, bent u bij ons aan het juiste adres.  
Bent u op zoek naar puur natuurlijke producten? Wij tonen u graag onze collectie wol en sisal vloerbedekking, marmoleum en linnen gordijnen.
Inmeten en plaatsen doen we het liefst zelf, maar voor de handige klusser leveren we ook graag een klasseproduct en leggen we uit hoe dit te leggen of monteren.

Colors@Home Withuis Woninginrichting is onderdeel van Colors@Home, met meer dan 120 aangesloten leden een gerenommeerde groep kwalitatief hoogwaardige woninginrichters.

Naast woninginrichting doen wij ook projectinrichtingen.
Graag bespreken we wat uw wensen zijn en zoeken we samen met u naar de juiste oplossingen.
Met de actie van solar rolluiken en screens van Luxaflex bieden wij u in de maand april 15% korting op alle zonneschermen, die wij natuurlijk ook voor u plaatsen.