Uitsnede kaft 'Mijn droom voor ons land'.
Uitsnede kaft 'Mijn droom voor ons land'.

Honderden droomboeken wachten nog op eigenaar

Algemeen

WEESP - 'Het Droomboek' voor Koning Willem-Alexander; in het begin waren de boeken niet aan te slepen, maar nu komt De BoekenArk er maar niet vanaf. Nog zeker vierhonderd exemplaren heeft Fons Plukker in zijn magazijn liggen.

"Wie het boek toch nog wil hebben, kan er beter zo snel mogelijk eentje ophalen", raadt de ondernemer aan. "Er zit namelijk een code in waarmee je droomreizen kunt winnen. Die code is tot 1 december geldig."

Plukker had begin september 2500 droomboeken gekregen. Die vlogen als warme broodjes over de toonbank. De run was in sommige gemeenten zo groot dat Het Nationaal Comité Inhuldiging een herverdeling organiseerde en exemplaren liet bijdrukken. De uitgifteperiode begint nu op zijn eind te lopen.

Honderden huishoudens in Weesp hebben hun boek nog niet opgehaald. Plukker denkt dat sommige mensen misschien de waardebon kwijt zijn. Als dat zo is, kan men op mijndroomvooronsland.nl een nieuwe bon aanvragen, zo tipt de winkelier.  

Het droomboek bevat 300 grote en kleine dromen voor Nederland, als inspiratie voor de nieuwe koning en ons allemaal. Zoals eerder gemeld, komen lezers van het boek ook een droomwens uit Weesp tegen. De 57-jarige Diny Lenior uit Aetsveld pleit voor een klikovrij land.   

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant