Pakjesboot 12 ligt weer afgemeerd in Weesp.
Pakjesboot 12 ligt weer afgemeerd in Weesp. Foto: WeesperNieuws

Kinderen krijgen op vertoon stadspas kaartje voor bezoek aan Pakjesboot 12

Algemeen

WEESP Peter Jansen van hotel Hart van Weesp en Jacqueline Kors van café ‘t Helletje hebben het voor elkaar gekregen dat rond tweehonderd kinderen met ouders die het niet breed hebben, toch een bezoek aan Pakjesboot 12 kunnen brengen. Daar krijgen ze ook een presentje van Sinterklaas.

Pakjesboot 12, de boot waarmee Sinterklaas elk jaar in Nederland aankomt, meert begin december weer af in Smal Weesp, tegenover hotel Hart van Weesp. Peter Jansen en Jacqueline Kors konden het niet aanzien dat de stoomboot niet door alle kinderen kan worden bezocht en startte een actie. Die is een groot succes, want inmiddels is er door de actie en met behulp van sponsors en de gemeente voldoende geld opgehaald om rond de tweehonderd kinderen uit Weesp toch te laten zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten op de boot leven. En daar krijgen zij ook een cadeautje van de Sint.

Deze kinderen moeten zich wel aanmelden. Om deze groep kinderen en ouders te bereiken zijn op scholen en op veel andere plekken in Weesp posters verspreid waarmee ze worden opgeroepen zich te melden. Zijn uw kinderen tussen de 2 en 7 jaar en woonachtig in Weesp, dan kan van 10 tot en met 18 november op vertoon van de Stadspas een gratis kaartje worden opgehaald bij café ‘t Helletje aan de Stationsweg of hotel Hart van Weesp een de Herengracht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant