Piloot Jurrien Wouterse en fotograaf John Gundlach: 'We voelen elkaar feilloos aan.' Foto: Marjoleine van Verseveld
Piloot Jurrien Wouterse en fotograaf John Gundlach: 'We voelen elkaar feilloos aan.' Foto: Marjoleine van Verseveld

Zij zien Weesp zoals weinigen Weesp zien

Algemeen

WEESP - Weet u het nog: die luchtfoto die het WeesperNieuws twee weken geleden plaatste van de grote bouwput van het aquaduct van de nieuwe A1 in de Bloemendalerpolder? Die foto bleek een Weesper tintje te hebben.

De foto was namelijk gemaakt door het bedrijf Flying Holland. Een bijzondere samenwerking van een piloot en een fotograaf. En die piloot bleek uit Weesp te komen.

Jurrien Wouterse woont sinds ruim een jaar in Leeuwenveld 2. Hij kwam uit Amsterdam en week zoals zovelen uit naar de nieuwbouwwijk in de Bloemendalerpolder. Ideaal wonen, zo zegt hij zelf. Het station op enkele meters afstand. Samen met fotograaf John Gundlach maakt hij vanuit de lucht de prachtigste foto's. Want er was iets aan die foto van de bouwput in de Bloemendalerpolder waar de Weesper redactie naar bleef kijken. De lijnen, de kleuren: bijna kunst. Geen toeval blijkt nu.

In het WeesperNieuws een uitgebreid interview met het duo. En een mooie luchtfoto van Leeuwenveld 2. "We zien Nederland op een manier die niet iedereen ziet. We zien Nederland veranderen. En Nederland verandert hard."

Lees verder in het WeesperNieuws 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant