Elke dag verhalen exclusief voor leden!     WORD LID    meer informatie

Slaapwereld Bussum

Slaapwereld is een sfeervol ingerichte beddenspeciaalzaak met persoonlijk advies voor een goede nachtrust.

Gemiddeld slapen mensen zeven à acht uur per dag en om goed uitgerust wakker te worden is een perfect liggend matras heel belangrijk. Daarnaast het kussen om je nek te ondersteunen en ook een dekbed dat niet te warm is en goed ventileert. In de showroom van Slaapwereld is een uitgebreide collectie boxsprings, matrassen, toppers, ledikanten, bedbodems, dekbedden, kussens en bedtextiel.

Klanten hebben in de winkel altijd een persoonlijk gesprek, legt filiaalmanager Shylo Hagedoorn uit, om erachter te komen wat de slaapwensen zijn, last van fysieke klachten zoals rug- en nekpijn en wat de slaaphouding is: ben je een zij- of rugligger, want dan heb je vaak een ander matras nodig. Elk mens is uniek qua slaapcomfort en daarom is het altijd maatwerk. Ook gaat het dan om het juiste kussen. De combinatie van een kussen en matras is heel belangrijk voor je lighouding, omdat je altijd een rechte lijn moet hebben met je ruggengraat en nekwervels. In de winkel is een assortiment met verschillende hoogtes, vullingen en vormen zoals een vormvast kussen dat je nek en hoofd altijd op dezelfde manier ondersteunt of een kussen met natuurlatex. Dit hoofdkussen geeft ondersteuning, ontspant en vormt zich naar je hoofd, nek en schouders voor een goede nachtrust. Het is altijd belangrijk dat klanten zelf kunnen ervaren hoe een matras en het kussen liggen. Als het alleen om een matras gaat, vragen we wat voor bedbodem een klant thuis heeft. Dat kan dan een lattenbodem, spiraal of boxspring zijn, want het moet elkaar goed ondersteunen.

Slaapwereld heeft ook een groot assortiment dekbedden en bedtextiel in diverse maten en kleuren en kunnen dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenovertrekken op maat maken in de kleur die de klant wil. Wat bij Slaapwereld vooropstaat is het slaapadvies op maat met de juiste bedbodem, matras en kussen zodat klanten met een fijn gevoel de winkel uit gaan.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Brinklaan 78
1404GL Bussum

Tel: 035-642 19 22
E-mail: bussum@slaapwereldonline.nll
https://www.slaapwereldonline.nl/slaapwereld-bussum/
Volg ons op Facebook: slaapwereld

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

12.00 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 20.00 uur
09.30 - 17.00 uur
Gesloten

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Bedrijven & diensten
Bibliotheek
Dansschool
Drogisterij
Galerie
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon