Elke dag verhalen exclusief voor leden!     WORD LID    meer informatie

Both Ways Boutique

Both Ways Boutique zit sinds december in de Vesting en is een winkel met mooie en betaalbare dameskleding.ย 

Als je de boetiek binnenkomt, voel je je meteen thuis door de gezellige sfeer en uitstraling. "Ik wil iedereen kunnen helpen ongeacht leeftijd en portemonnee. Vandaar ook de naam Both Ways", vertelt eigenaar Laura Pater. In de winkel is altijd wel iets bijzonders te vinden op modegebied als knitwear, blouses, broeken en pakken van bekende merken als Transfer Fashion, Moost Wanted en LA Sisters.

Moost Wanted is een merk met een bohemian uitstraling. De rokken, jurken, breisels en bralettes (bh's) zijn gemaakt van mooie stoffen met bijzondere details en robuuste sieraden. Dit kledingmerk is echt een paradepaardje in de boutique en is geschikt voor jong en oud. LA Sisters is ook voor de moderne vrouw en is een eigenwijs, gedurfd en stoer merk met items als faux leren joggingbroeken, jeans en blazers. Het Nederlandse merk Transfer Fashion is voor alle leeftijden, ready-to-wear, vernieuwend en makkelijk te stijlen. Naast de goede basics zijn er ook diverse prints en kleuren.

Het aanbod in de winkel wisselt wekelijks en wordt aangevuld met leuke en nieuwe merken. In de boetiek kun je ook terecht voor kaarsen, kaarten, riemen, tassen en diverse sieraden of een kopje koffie in de coffeecorner. Both Ways Boutique staat voor unieke, goede en betaalbare damesmode.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Marktstraat 3B
1411CX Naarden

Tel: 035-622 5961
E-mail: info@bothwaysbyus.nl
Volg ons op Facebook: Both-Ways-108396733963162

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Autobedrijf
Bibliotheek
Dansschool
Galerie
logistiek/ warehousing
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon
Sieraden
Spiritueel