Bedrijvengids

Vakgarage Visser's Auto's

Vakgarage Visser's Auto's is een allroundautobedrijf en staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Bij de de vakgarage doen ze alle werkzaamheden zelf en bieden een fullservice aan voor alle automerken. Je kunt er terecht voor onder andere onderhoud, grote of kleine beurt, apk-keuring, reparatie, autoschade, ruitschade, banden en velgen, uitlijnen, remmen en aircoservice. 

Eigenaars Gert Jan en Gido Visser vertellen dat hybride en elektrische auto's flink in opmars zijn en dat de BOVAG voorspelt dat over vijftien jaar maar liefst 75 procent van alle nieuwe auto's elektrisch zal zijn. Om met de toekomst mee te gaan, is de werkplaats verbouwd met de nieuwste werkplaatsapparatuur voor elektrische en hybride auto's. 

In het bedrijf werken Gido en Gert Jan samen met Mitchell, Jan Willem en Harold. Mitchell en Jan Willem zijn de vakmonteurs en bekijken de auto. Als er meerwerk is dan overleggen de monteurs dat vooraf met de klant. Harold zit bij de receptie en is het vaste aanspreekpunt van het bedrijf. Als je jouw auto, lichte bedrijfsauto of lease-auto brengt voor een reparatie of apk-keuring is het vaak dezelfde dag klaar. Heb je schade aan je auto door bijvoorbeeld een aanrijding, dan kunnen de monteurs dat repareren en terugbrengen in de staat van voor het ongeluk. De garage regelt het met de verzekering en je kunt gebruik maken van een leenauto of -fiets. 

Niet alleen de werkplaats is verbouwd, maar ook de showroom. Vakgarage Visser's Auto's verkoopt occasions van alle merken met een prijsklasse van 3.000 tot 20.000 euro. In de moderne showroom staan auto's met 3- en 5-deurs en stations. Ze kunnen klanten altijd helpen, ook met het uitzoeken van een nieuwe of tweedehandsauto in heel Nederland. 

De Vakgarage is een onafhankelijke groep van ruim 300 samenwerkende garagebedrijven in heel Nederland, die allemaal lid zijn van de BOVAG, met een uitstekende service tegen een eerlijke prijs. 

Contactgegevens

Vakgarage Visser's Auto's

Eemlandweg 12

1271KS Huizen

Tel 035-526 62 00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
Gesloten