Mitchell bij een van zijn projecten in Ankeveen, waarbij hij zonwering aan het maken is voor een driehoekig raam (een van zijn specialiteiten).
Mitchell bij een van zijn projecten in Ankeveen, waarbij hij zonwering aan het maken is voor een driehoekig raam (een van zijn specialiteiten). Foto: © Bob Awick
BedrijvenNieuws

MVDR zonwering: ‘Advies op maat voor binnen en buiten’

Commerciële bijdrage

BUSSUM - Al twaalf jaar is zonwering zijn passie, en sinds vijf jaar heeft hij daarin zijn eigen bedrijf: Mitchell van der Rijst, een deskundig vakman met oog voor detail. Voor zowel binnen als buitenzonwering ben je bij MVDR zonwering aan het goede adres. Zijn specialiteit? Houten jaloezieën en ramen in bijzondere vormen.

De afgestudeerde bouwtechnisch tekenaar rolde meer dan tien jaar geleden per toeval de zonweringswereld in. “Ik vond het gelijk zo leuk dat ik nooit meer iets anders ben gaan doen”, vertelt Van der Rijst passievol. Het werk is volgens hem nooit saai. “Ik maak elke dag weer iets anders mee. Ik heb nog steeds zo veel plezier in mijn werk; al moet ik tot ’s avonds laat door, er is geen dag dat ik met tegenzin naar mijn werk ga.”

Totale plaatje

Het is uniek dat een lokaal bedrijf als MVDR zonwering zowel binnen als buitenzonwering levert. “Ik ben een allrounder”, legt de eigenaar uit. “Ik kan beide, en daarin onderscheid ik mij van de rest. Als iemand bijvoorbeeld net heeft verbouwd, kan ik daarop inspelen en geef ik advies op maat voor zowel binnen- als buitenzonwering. Ik heb het totale plaatje.” Klanten kunnen bij het bedrijf een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. 

Vijf jaar geleden begon Van der Rijst voor zichzelf met zijn bedrijf MVDR zonwering. Hij heeft een aantal zzp’ers in dienst, maar doet het grootste gedeelte nog altijd zelf. Dat is een bewuste keuze, omdat hij persoonlijk contact met de klant erg belangrijk vindt. “Service staat bij mij heel hoog in het vaandel. Bij elke klant houd ik een vinger aan de pols en zorg ik dat alles goed verloopt. Ook als er een keer problemen zijn zit ik er bovenop. Als een project afgerond is bel ik ook altijd even na of alles naar wens is”, vertelt de vakman.

Specialiteit

Om zich te differentiëren van andere zonweringsbedrijven heeft Van der Rijst een aantal specialiteiten. Een daarvan is het installeren van houten jaloezieën. “Bij mij kunnen klanten daar ook speciale keuzes in maken. De onderlat kan bijvoorbeeld mee in de kleur in de bovenbak en de zijkanten kunnen worden afgesponst zodat deze ook mooi in kleur worden meegenomen. Ik ben echt een man van detail”, aldus Van der Rijst. Een andere specialiteit is het maken van zonwering voor ramen in bijzondere vormen. “Die komen de laatste jaren steeds meer voor. Ik werk bijvoorbeeld vaak met driehoekige ramen. Klanten kunnen ook bij mij terecht voor ronde en koepelvormige ramen”, vertelt hij.

Iedereen uit Gooi en omstreken heeft komende maand geluk: vanaf 15 september tot 15 oktober krijgen klanten van MVDR zonwering 10 procent korting op alle binnenzonwering én de zonneschermen van STOBAG. Info: 06-57060283 of info@mvdrzonwering.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant