Afbeelding
Foto: Resilient Running

Mindful en sportief aan Sluis-en-Bruggenfeest beginnen

Cultureel

WEESP Als je zegt Sluis-en-Bruggenfeest, denk je snel aan gezellig wat drankjes drinken en misschien een patatje-mét eten tussendoor. Maar deze editie van het Nelis IJssalon Sluis-en-Bruggenfeest kun je mindful en sportief beginnen.

Toekomstige Weesper Marije Oude Hergelink (Resilient Running) geeft namelijk vier Mindful Trainen clinics. Bij mindful trainen gaat het om bewust hardlopen in het hier en nu, waarbij het draait om plezier en ontspanning. Tijdens de clinic maak je kennis met de verschillende facetten van het hardlopen. Je leert luisteren naar je eigen lichaam en geest, je wordt bewust van je loophouding, je leert je aandacht bij het hardlopen te houden en houdt de kracht en energie in je lichaam. 

Wil je meedoen aan één van de Mindful Trainen clinics (op donderdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur en van 19:30 uur tot 20:30 uur, en op vrijdagochtend van 09:30 uur tot 10:30 uur en van 11:00 uur tot 12:00 uur)? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, inschrijven kan via de website van het Nelis IJssalon Sluis-en-Bruggenfeest

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant