NK Rummikub op zondag 24 september.
NK Rummikub op zondag 24 september. Foto: WeesperNieuws

NK Rummikub: een dag vol strategisch spelplezier in Weesp!

Evenementen

WEESP - Het Nederlands Kampioenschap Rummikub staat voor de deur en het belooft een dag vol competitie en strategisch speelplezier te worden. Op zondag 24 september verzamelen de meest fanatieke Rummikub-spelers van Nederland zich in de Wispe Brouwerij om te strijden om de felbegeerde titel van Nederlands Kampioen. 

De inschrijvingen waren als snel volgeboekt, wat aantoont hoe populair Rummikub is in Nederland en hoezeer spelers ernaar uitkijken om hun vaardigheden te testen tegen gelijkgestemden. Maar liefst 200 deelnemers zullen gaan strijden om de titel.

Gedurende de dag zal een presentatrice de leiding nemen en het kampioenschap in goede banen leiden. Spelers zullen hun strategieën en vaardigheden op de proef stellen in een reeks uitdagende wedstrijden, waarbij ze hopen een plek te veroveren in de felbegeerde finale.

Het hoogtepunt van het NK Rummikub is natuurlijk de prijsuitreiking. De winnaar van het kampioenschap zal niet alleen de titel van Nederlands Kampioen Rummikub 2023 ontvangen, maar krijgt ook de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Rummikub in Polen. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldprijs, een spellenpakket en natuurlijk eeuwige roem.

Na een aantal jaren van afwezigheid van het kampioenschap door de coronapandemie belooft het een onvergetelijke dag te worden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant