De stad Amsterdam bestaat bijna 750 jaar.
De stad Amsterdam bestaat bijna 750 jaar. Foto: Pexels

Gezocht: bijzondere verhalen uit Weesp of Driemond

Evenementen

WEESP - Ben jij een ondernemer, dromer, kunstenaar of iemand uit Weesp of Driemond die een bijzonder verhaal te delen heeft? ONGEKEND.WEESP nodigt jou uit om deel te nemen aan dit bijzondere kunst- en verhalenproject.

Over ONGEKEND.WEESP

ONGEKEND.WEESP is een kunst- en verhalenproject en is onderdeel van de viering van het 750-jarige bestaan van de stad Amsterdam. Het is een ontdekkingsreis door de identiteit van Weesp en Driemond in co-creatie met bewoners, ondernemers en kunstenaars. Dit alles wordt gedaan door middel van verhalen en kunst. Er wordt toegewerkt naar een expositie waarin de verhalen door creatieve makers verbeeld worden, om zo voor verbinding en (h)erkenning te zorgen. De expositie is een uitnodiging om Weesp en Driemond te leren kennen en te (her) ontdekken.

Heb jij een bijzonder verhaal?

Een verhaal over creativiteit, innovatie, bijzondere ontmoetingen, herinneringen en jouw kijk op de toekomst. ONGEKEND.WEESP zoekt verhalen die traditie en vernieuwing omarmen, die generaties met elkaar verbinden en die de diversiteit van Weesp en Driemond vieren.

Hoe kun je deelnemen?

Dit is een kans om deel uit te maken van iets bijzonders en jouw verhaal te delen. Doe mee met ONGEKEND.WEESP en draag bij aan dit bijzonder project. De mooiste verhalen krijgen een plek in de expositie. Graag ontvangt ONGEKEND.WEESP jouw reactie voor 15 oktober.

Vragen of meer informatie? Neem contact op per e-mail via m.mihailova@amsterdam.nl, telefonisch via 06 42 20 10 24
of bezoek de website van Amsterdam 750.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant