Als abonnee van WeesperNieuws Extra lees je dus veel meer over Weesp, je draagt bij aan de versterking van de lokale journalistiek én je schrijft historie: want het WeesperNieuws is de eerste lokale krant in Nederland met dit model. Iedere dag verwelkomen we nieuwe abonnees (welkom!) en van hen mogen we veel positieve reacties ontvangen (dank!).

Probeer het eens

Ben je een nieuwsgierige en betrokken Weesper? Probeer WeesperNieuws Extra gewoon eens. Voor slechts € 5,50 lees je een maand lang alles. Aan- en afmelden kan wanneer je wil.

Wat is er allemaal Extra?

Op WeesperNieuws Extra presenteren we de achtergronden van het nieuws, schrijven we mooie persoonlijke verhalen over boeiende Weespers, doen we verslag ter plaatse en zetten de beste verhalen uit de regio voor je klaar. Daarnaast zijn er rubrieken, zoals de uittips voor het weekeinde, het B&W-gesprek en een redactieblog (voor een kijkje achter de schermen).

Zaterdagportret

Elke zaterdagochtend lees je een lekker lang interview. Voorproefje? Klik hier voor het interview met Stef Pronk.

Je vindt het allemaal op www.weespernieuws.nl/extra 

Het leest extra fijn

WeesperNieuws Extra vind je alleen online. Daar hebben we meer ruimte en kunnen we veel actueler zijn. De opmaak van onze Extra-artikelen is rustig, helder en advertentievrij. Zodat het extra fijn leest.

Voor WeesperNieuws Extra vragen we een kleine bijdrage. Dat is nodig om de lokale journalistiek in deze vorm mogelijk te maken. Met jouw abonnement help je ons ook om onze gratis krant, nieuwssite en kabelkrant te blijven maken. De artikelen op WeesperNieuws Extra kun je dus alleen lezen als je abonnee wordt. Het kost je slechts € 5,50 per maand of € 59,- per jaar (€ 7 euro korting).

Nogmaals: probeer het eens

Druk op deze knop om abonnee te worden.