Wat is WeesperNieuws Extra?
Alle verhalen die niet in de krant passen. Minstens tien per week, plus de beste regioberichten, uittips en elke zaterdag een mooi portret van een Weesper.

Waar lees ik dat allemaal?
Op je tablet, telefoon, laptop of computer. Je vindt alle Extra-artikelen op onze website en we sturen je elke dag een handig mailtje met de linkjes. Zo mis je niks. En lees je alles.
Als je in Weesp woont, krijg je de tien beste artikelen van de maand ook nog eens in een mooi magazine thuis.

En dat kost…? 
Slechts € 5,50 per maand. Het jaarabonnement van € 59,- is nóg voordeliger. We verlengen automatisch en dat kun je stoppen wanneer je wil.

Waarom is het niet gratis?
Onze inkomsten uit advertenties lopen terug. In plaats van minder te schrijven, schrijven we meer (extra). Zo maken we een aanbod waar lezers voor willen betalen. Gelukkig zijn er genoeg Weespers die met ons meegaan en zich al als abonnee hebben aangemeld.

Kunnen jullie zoveel over Weesp schrijven?
Het is onze passie! We houden je betrokken bij de stad, geven uitleg bij wat er speelt en verrassen je met boeiende verhalen van andere Weespers. Weesp zit er vol mee!

En de krant?
We bezorgen een goede gratis weekkrant met daarin het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vrijwilligersvacatures, het gemeentenieuws én de columns. Plus hééél kort de artikelen die je mist omdat je nog geen abonnee bent van WeesperNieuws Extra...

Oké, hoe meld ik mij aan?
Heel simpel Via deze knop.

.